Paylaş
10 adet/grup Sailor Moon Kolye Kalp Anahtar Şekli Kolye Kolye Anime takı kız hediye için
Fiyat
₺94.88 -20 %
₺118.60
Stok durumu Stokta var

Kolye boyutu: 6.0*4.8 cm (1 cm = 0.394in) Zincir uzunluğu: 42 + 6 cm Ağırlık: 30g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

Etiketler: Ucuz 10 adet/grup Sailor Moon Kolye Kalp Anahtar Şekli Kolye Kolye Anime takı kız hediye için, Yüksek Kalite 10 adet/grup Sailor Moon Kolye Kalp Anahtar Şekli Kolye Kolye Anime takı kız hediye için, Çin Sallantılı kolye Tedarikçiler.

Ana Taş Renk Kırmızı
Marka Adı moontreya
Metal Türü Zamak
cinsiyet Üniseks
Kolye Türü Kolye Kolye
stil Moda
zincir Tipi Halat Zincir
malzeme Maden
Model Numarası the king
Şekil \ desen Yuvarlak
Kolye Boyutu 6.0x4.8 cm
fonksiyon Mood Tracker
Uygunluk All Compatible
öğe Türü Kolye
İnce veya Moda Moda
Birim Tipi lot (10 parçalar/lot)
Paket Boyutu 13cm x 8cm x 5cm (5.12in x 3.15in x 1.97in)

Bir değerlendirme yazın

İlgili ürünler